Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

Tokmanni tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos

10.1.2022 - 16.1.2022

Mainos

10.1.2022 - 16.1.2022
Ei voimassa

13.1.2022 - 16.1.2022
Ei voimassa

Mainos

Tokmanni tarjoukset ja esitteet

Tokmanni tunnetaan suomalaisena kauppaketjuna, joka oli vuoden 2019 liikevaihdoltaan mitattuna Suomen suurin halpakauppaketju. Halpakauppaketju on jakanut tuoteryhmänsä kuuteen eri osastoon, joihin kuuluu elintarvikkeet, kodin puhdistus ja henkilökohtainen hygienia, pukeutuminen, työkalut ja sähkötarvikkeet, koti, sisustus ja puutarha sekä vapaa-aika ja kodintekniikka. Tokmannin tuotevalikoimaan kuuluu niin kansainvälisiä kuin kotimaisiakin tuotemerkkejä.

Käyttötavaroiden lisäksi löydät Tokmannista usein myös kuivaelintarvikkeet, mutta 15 myymälään kuuluu myös tuore-elintarvikkeet. Vuonna 2020 Tokmanni laajensi verkkokaupan valikoiman kosmetiikkaosastoa luksuslaatuisiin meikki- ja ihonhoitomerkkeihin.

Tokmanni on perustettu vuonna 1989 ja se on Suomen ainoa valtakunnallinen halpakauppaketju, jolla oli vuoden 2019 lopulla lähes 200 myymälää ympäri maata. Halpojen hintojen takia Asiakkaat suosivat Tokmannia. Näet Tokmannin ajankohtaiset mainoslehdet, tarjoukset ja alennukset sivustomme kautta.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian supermarketit kauppoja

Supermarketit

Prisma

S-market

Lidl

K-Citymarket

K-Supermarket

Halpa Halli

K-Market

Tokmanni

Kärkkäinen

löytötex

Minimani

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.