Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

Sotka tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos
Ei voimassa olevaa lehteä
Mainos
Mainos

Sotka tarjoukset ja esitteet

Sotka on suomalainen huonekalukauppaketju, jolla on Suomessa 50 myymälää. Laajan huonekaluvalikoiman lisäksi löydät Sotkasta myös muita palveluita mm. kotiinkuljetusta. Sotka pyrkii olemaan yksi Suomen edullisemman hintatason tarjoavista huonekalumyyjistä. Siksi se onkin pitänyt hintatasonsa alhaisena. Sotkalla on tasaisinväliajoin tarjouksia, jotka koskevat jopa heidän koko valikoimaansa. Tuotevalikoimaan kuuluu Olohuone, makuuhuone, matot, ruokailutilat, säilytys, sisustustuotteet, työhuone, valaisimet, lastenhuone, kylpyhuone ja puutarhakalusteet. Heillä on myös myymälöiden lisäksi verkkokauppa, josta löytyy myös erikseen tarjoukset osio.

Sotkan toiminta on saanut alkunsa vuonna 1999 Indoor Groupin toimesta. Yhtiön alle kuuluu myös vastaava huonekalukauppa Asko.

Katso Sotka parhaat ja ajankohtaiset tarjoukset, alennukset ja mainoslehdet sivustomme kautta.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian koti & puutarha kauppoja

Koti & puutarha

K-Rauta

Puuilo

Isku

Biltema

Rusta

Sotka

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.