Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

S market tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos

12.1.2022 - 19.1.2022

Mainos

12.1.2022 - 19.1.2022

Mainos

S market tarjoukset ja esitteet

S-Market on suomalainen elintarvikemyymälä, jolla on myymälöitä ympäri Suomen. S-Marketin valikoimaan kuuluu n. 4000–10 000 tuotetta. S-Market on S-ryhmän suurin päivittäistavaraketju ja siihen kuuluu tällä hetkellä 432 toimipaikkaa. Ketjun myymälöistä löydät helposti ja nopeasti tarvitsemasi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. S-Market kuuluu S-ryhmään ja saat tarjouksia sekä halvempia hintoja näyttämällä S-etukorttia.

Ketju on perustettu vuonna 1984, jolloin S-ryhmä oli ryhtynyt kokoamaan kauppojaan valtakunnallisten ketjujen alaisuuteen. Tuolloin S-marketit korvasivat paikallisten osuuskauppojen eri nimillä ja konsepteilla toimineet marketit. Esimerkiksi Sokos-hallit ja pienemmät Sokos-tavaratalot muutettiin S-marketeiksi. S-market on suomen laajin ruokakaupan ketju ja sen valikoimasta löydät mm suosituimmat merkit Rainbow, X-tra ja Kotimaista.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian supermarketit kauppoja

Supermarketit

Prisma

S-market

Lidl

K-Citymarket

K-Supermarket

Halpa Halli

K-Market

Tokmanni

Kärkkäinen

löytötex

Minimani

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.