Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

Prisma tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos

13.1.2022 - 31.1.2022

Mainos

13.1.2022 - 31.1.2022

Mainos

Prisma tarjoukset ja esitteet

Prisma on S-ryhmän hypermarketketju, joka tunnetaan sen erinomaisista tarjouksistaan. Se tarjoaa kaikki kodinhankinnat samasta paikasta. Monipuolisen ja laajan elintarvike- ja päivittäistavaravalikoiman lisäksi löydät Prismasta kattavasti kodin, vapaa-ajan, kodintekniikan ja pukeutumisen tuotteita.

Prismasta löydät laajan valikoiman viihde-elektroniikkaa, kodinkoneita, lasten tuotteita, kirjoja, elokuvia, urheilu tuotteita ja pelejä. Prismasta löydät kaikki suosituimmat merkit kuten esimerkiksi Apple, Samsung, Dyson, Moccamaster, Braun, Bosch, Iittala, Hackman, Arabia ja kymmeniä muita laatumerkkejä.

Ensimmäinen Prisma avattiin Jyväskylän Seppälään Marraskuussa vuonna 1972. Vuonna 2021 Suomessa ketjuun kuului 71 toimipaikkaa ja nettikauppa. Suomen lisäksi Prismoja on myös Virossa ja Venäjällä.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian supermarketit kauppoja

Supermarketit

Prisma

S-market

Lidl

K-Citymarket

K-Supermarket

Halpa Halli

K-Market

Tokmanni

Kärkkäinen

löytötex

Minimani

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.