Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

Lidl tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos

13.1.2022 - 19.1.2022

Mainos

13.1.2022 - 19.1.2022

Mainos

Lidl tarjoukset ja esitteet

Lidl tunnetaan saksalaisena kansainvälisesti toimivana päivittäistavaraketjuna, joka toimii 29 eri maassa. Lidl on noussut suureen suosioon suomalaisten asiakkaiden parissa tarjoamalla mahdollisimman edullisia hintoja. Vuonna 2011 kovasta maineesta tunnettu Lidl oli tehnyt Saksassa täyskäännöksen ja alkanut pitää huolta maineestaan vastuullisena yrityksenä.

Lidl on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien. Sen peruspäivittäistavaroiden lisäksi löydät valikoimasta irtokarkit ja oluet sekä vaatteita ja kuulokkeita. Lidlillä on myös oma neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti nimeltään Liedellä, josta löytyy innoittavia reseptejä ruoanlaittoon. Lidl pystyy tarjoamaan halvat hinnat kuitenkaan laadusta tinkimättä ja näin yritys onkin voittanut monia puolueettomia hintavertailuja. Löydät kaupasta myös paistopisteen, jossa on tarjolla uunituoreita irtotuotteita leivistä leivonnaisiin.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian supermarketit kauppoja

Supermarketit

Prisma

S-market

Lidl

K-Citymarket

K-Supermarket

Halpa Halli

K-Market

Tokmanni

Kärkkäinen

löytötex

Minimani

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.