Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

K supermarket tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos

13.1.2022 - 16.1.2022

Mainos

13.1.2022 - 16.1.2022
Ei voimassa

Mainos

K supermarket tarjoukset ja esitteet

K-Supermarket, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä, K-supermarket kuuluu Keskon päivittäistavaraketjuihin. Ketjuun lukeutuu keskisuuria ja suuria elintarvikekauppoja. Aikaisemmin useammissa Anttila-tavaratalojen yhteydessä toimi useita K-Supermarketteja tai K-Marketteja. Tällöin Kesko korvasi niillä Anttiloiden omat ruokaostokset Anttilan siirryttyä Keskon omistukseen. K-Supermarket tunnetaan tavallista parempana ruokakauppana ja se tarjoaa asiakkaille aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arkeen kuin juhlaankin. K-Supermarket tarjoaa monipuoliset valikoimat, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten he inspiroivat asiakkaitaan innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossa.

K-Supermarkettien kauppiaat sekä henkilökunta rakentaa kauppansa valikoimansa oman asiakaskuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. K-Supermarket ketju on perustettu vuonna 1994 ja nykyään ketjuun kuuluu lähes 250 kauppaa.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian supermarketit kauppoja

Supermarketit

Prisma

S-market

Lidl

K-Citymarket

K-Supermarket

Halpa Halli

K-Market

Tokmanni

Kärkkäinen

löytötex

Minimani

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.