Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

K market tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos

1.12.2021 - 25.1.2022

Mainos

1.12.2021 - 25.1.2022

Mainos

K market tarjoukset ja esitteet

K-Market on Keskon tytäryhtiö ja päivittäistavaraketju, joka koostuu pienistä ja keskikokoisista elintarvikekaupoista. K-Market on persoonallinen, palveleva, paikallinen ja lähellä oleva lähikauppa, moderni uuden ajan kyläkauppa. K-Marketin valikoimaan kuuluu päivittäiseen arkeen liittyvät monipuoliset ruokavalikoimat ja lähipalvelu vaivattomasti. Kauppoja on suurimmaksi osaksi kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa. Myös joissain Neste-huoltoasemien yhteydessä on toiminut K-Market. Kuitenkin vuoden 2017 loppuun mennessä ne muutettiin Neste K-asemiksi.

Kyseinen ketju on perustettu vuonna 1993, kun K-ryhmä kokosi kauppansa valtakunnallisten ketjujen alle. Vuosina 2002–2016 ketjun nimi oli K-market ja sitä ennen vuosina 1993–2002 se oli KK Market. K-Marketin kauppoja on ympäri Suomea yhteensä yli 800 kappaletta. Kuten muissakin K-ryhmän kaupoissa, toimii itsenäisenä yrittäjän kauppias.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian supermarketit kauppoja

Supermarketit

Prisma

S-market

Lidl

K-Citymarket

K-Supermarket

Halpa Halli

K-Market

Tokmanni

Kärkkäinen

löytötex

Minimani

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.