Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

Ikea tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos
Ei voimassa olevaa lehteä
Mainos
Mainos

Ikea tarjoukset ja esitteet

Ikea tunnetaan ruotsalaisena huonekalumyymäläketjuna. Euroopan lisäksi Ikean tavarataloja on Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Yhtiö on perustettu jo vuonna 1942 jolloin se oli pieni yritys Ruotsin maaseudulla, josta se myi tavaroita postimyyntiluettelon avulla. Nykyään Ikea on yksi maailman tunnetuin kodinsisustusbrändi. Ikean tuotevalikoimaan kuuluu säilytys ja kaapit, huonekalut, sängyt ja patjat, keittiö ja kodinkoneet, ruoanlaitto ja ruokailu, valaistus, sisustustarvikkeet, tekstiilit, kylpyhuoneen tuotteet ja paljon muuta.

Ikea mallistossa on yli 9500 tuotetta ja jokaisessa myymälässä on siitä osa, kuitenkin perusmallisto löytyy kaikkialta. Katso Ikea parhaat ja ajankohtaiset tarjoukset, mainoslehdet ja alennukset sivustomme kautta.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian huonekalut kauppoja

Huonekalut

Asko

Masku

IKEA

JYSK

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.