Voimassa olevat tarjoukset

Mainos

Halpa halli tarjouslehdet, tarjoukset ja kuvastot Tammikuu 2022

Mainos

Mainos

12.1.2022 - 18.1.2022

Mainos

Halpa halli tarjoukset ja esitteet

Halpa Halli on suomalainen myymäläketju, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat elintarvikkeet, vaatteet, asusteet, puhdistusaineet, siivoustarvikkeet, polkupyörät, sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteet. Halpa Halli tarjoaa kuluttajille jokapäiväiset hyödykkeet kaikille asiakkaille samaan, edulliseen hintaan. Halpa Hallin valikoimassa on oman tuonnin lisäksi keskeisessä roolissa kotimaiset tavarantoimittajat ja tuottajat. Kuluttajien laajasti tuntemien perinteisten brändien lisäksi löydät Halpa Hallin omasta Arjen-tuotesarjasta kotimaiset tuotteet. Yrityksellä on myös Avainlippu merkintä suomalaisesta työstä.

Kyseisen ketjun ensimmäinen myymälä avattiin Pietarsaareen vuonna 1967 ja Kokkolaan vuonna 1969. Ketjulla on nykyisin yhteensä 35 myymälää, pohjoisimmat myymälät ovat Oulussa ja Porissa. Halpa Halli avasi verkkokauppansa huhtikuussa vuonna 2017.

Nimensä mukaisesti halpuus on tekemisen ytimessä. Yhtiön mukaan halpuus ei kuitenkaan saa syntyä luonnon tai toisten ihmisten kustannuksella. Tästä syystä Halpa Halli korostaa aina vastuullisuutta, olipa kyse asiakkaista, henkilöstöstä, ympäröivästä yhteiskunnasta tai ympäristöstä.

Mainos

Muut kaupan myymälät eri paikkakunnilla

Kategorian supermarketit kauppoja

Supermarketit

Prisma

S-market

Lidl

K-Citymarket

K-Supermarket

Halpa Halli

K-Market

Tokmanni

Kärkkäinen

löytötex

Minimani

Mainos
Mainos

Tarjoukset.org

Kuukaudentarjoukset kerää kuvastoja ja tarjouslehtiä verkosta ja tuo ne kaikkien luettavaksi. Voit lukea parhampia tarjouksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kaikkien tarjoukset ovat oikea-aikaisia ja ajankohtaisia.